Friday, April 1, 2016

Invitații de nuntă personalizate

Hello :)

O zi însorită care ne îndeamnă la o ieșire în natură, poate un picnic în doi într-o livadă de piersici, este gândul care ne-a însoțit de dimineața. Ce frumos ar fi la un picnic! Parfumul de piersică să-ți inunde simțurile în timp ce savurezi prânzul împreună cu cineva drag și la sfârșit un desert servit direct din pom. Minunat! Inspirați de acest tablou am creat, cu drag pentru voi, o invitație de nuntă în care am surprins culoare și mireasmă.

Invitațiile de nuntă personalizate sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Panglica de saten este elementul care dă o nota de finețe a inviației de nuntă. Eticheta delicată prinsă într-o fundă este nota de autenticitate a invitației de nuntă.

Peach&Love

Verdele măsliniu al cartonului se îmbină perfect cu nuanța rozulie a panglicii conturând o invitație de efect.


Modelele în relief conturează elegant marginile laterale ale invitație de nuntă și dau un iz de noblețe.


Panglica de saten definește nota de șarm a invitație de nuntă. Funda este piesa care pune în valoare caracterul vintage al scrisului.


O invitație de nuntă în note calde care ne aduc aminte de frumusețea și strălucirea verii. Ce anotimp fermecator!



Invitațiile de nuntă personalizate sunt o metaforă a iubirii descrisă în cuvinte și nuanțe, o alegere inspirata pentru o nuntă originala și cu stil. Tonurile verii pot fi tema centrala a nunții voastre.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment