Wednesday, March 30, 2016

Invitații de nuntă cu candelabru

Salve :)

Ne place să călătorim și să vedem lucruri și locuri impresionante . Palatele și vechile conace ne-au fascinat cu măreția și frumusețea lor. Interioarele luxoase și pline de istorie ne-au purtat în timp și am trăit pentru câteva momente acele vremuri cu regi și regine, duci și ducese. Sălile de bal strălucesc în lumina candelabrelor mari și aurite împodobite cu cristale. Ce minunate sunt! Am creat pentru voi o invitație de nuntă care să vă lumineze pașii spre o viață frumoasă!

Invitațiile de nuntă cu candelabru sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate, cu model în relief sau cu imprimeuri realizate cu ștampile și tuș. Panglica de organza și cea de saten sunt nota de eleganță a invitației de nuntă.

Chandelier

 Pietricele delicate sunt aplicate pe candelabrul în relief conturând o invitație de efect. Funda din organza este cea care definește finețea invitației de nuntă.


 Alb și negru este întotdeauna o combinație reusită. Candelabrul imprimat și funda de organza neagră sunt piese cu note vintage puse în valoare de albul cartonului. Pietricelele aduc o notă de strălucire și un plus de culoare invitației de nuntă.


Nuanța verde a fundei de organza este nota de prospețime a invitației de nuntă. Candelabrul încadrat de imprimeuri cu frunzulițe este o nota originalitate care se combină perfect cu panglica verde de saten. Pietricelele aplicate pe invitația de nuntă sunt piesele de rafinament ale acesteia.


Pietricelele aplicate pe panglica de organza neagră împreună cu funda sunt elementul chic al invitației de nuntă. Ne place combinația!


O combinație de panglici poate contura bordura invitației de nuntă. Panglica de catifea este aplicată peste cea de saten conturând nota de noblețe a invitației de nuntă.

Invitațiile de nuntă cu candelabru ne-au stimulat creativitatea realizând mai multe modele a căror element central este acest minunat obiect de interior.  Inspirație pentru o nuntă strălucitoare cu note nobile și originale, invitațiile de nuntă fac introducerea într-o lume a bunului gust.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com


No comments:

Post a Comment