Sunday, April 3, 2016

Invitații de nuntă cu inimă

Hello :)

Pasiune și dorință, doua sentimente pe care le trăim atunci când ne place mult ceva. Când focul aprinde pasiunea, aripile se deschid spre lucruri sau persoane minunate care ne aduc multă bucurie și împlinire. Frumosul s-a nascut din dorință și a crescut prin pasiune. Fascinați de o lume în care iubirea aduce multa frumusețe și fericire, am creat cu drag pentru voi, invitații de nuntă inspirate de pasiune.

Invitațiile de nuntă cu inimă sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate. Imprimeul cu text vintage și aripi a fost realizat cu ștampile și tuș. Cele două inimi realizate prin tehnica quilling sunt nota romantică a invitație de nuntă.

Red&Black

Textul vintage aduce în prezent marile povești de iubire de altădată care ne-au fascinat atunci cănd le-am citit. Roșu și negru, o combinație de culori care ne aduce aminte de o frumoasă poveste de dragoste.


O metaforă reușită a iubirii sunt cele doua inimi înaripate, care pune în valoare nota originală a invitației de nuntă.


O invitație de nuntă a cărei elemente ne aduc aminte de muzica rock. O nuntă în acorduri de muzică rock și cu note vintage, iată o combinație inspirată pentru nunta voastră.


Roșu și negru, pasiune și eleganță iar albul puritate, o împletire de simboluri și nunațe care definesc o invitație de nuntă cu stil.

Invitațiile de nuntă cu inimă sunt  pentru voi, cei care doriți ca nunta voastră să iasă din tipar. O poveste de dragoste în pași de dans sau o poveste de dragoste retro, iată tema unei nunți inspirate.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment