Tuesday, April 5, 2016

Invitații de nuntă personalizate

Hello :)

Oare cum este priveliștea unui apus de soare văzut de pe o colină înaltă de munte? Este o întrebare care ne-a încolțit azi și ne-am imaginat lumina aurie care ne învăluie fețele și scaldă întreaga natura. Frunze aurite de soare, sursurul unui izvor cristalin, un tablou idilic în care ne-ar placea să savurăm un desert delicos și un pahar de vin bun. Ce sursă de inspirație e natura! Atât de frumoasă, încât ne-a inspirat să creăm o invitație de nuntă elegantă și autentică.

Invitațiile de nuntă personalizate sunt realizate dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Panglica de saten este elementul care definește rafinamentul invitației de nuntă.

Gold Leaf

O invitație de nuntă cu note vintage definite de caracterele cu care sunt scrise numele pe ecusonul personalizat.


Nuanța aurie a cartonului ne aduce aminte de saloanele aristocrate care erau decorate cu obiecte din aur. O invitație de nuntă nobilă care aduce în prezent strălucirea de altă dată.


Frunzele în relief sunt cele care pun în valoare eleganța invitației de nuntă. Un detaliu fin care se îmbină perfect cu ecusonul prins pe panglica de saten.


Suntem încântați de cele două versiuni a invitațiilor personalizate care sunt perfecte pentru o nunta cu stil. Pot fi o frumoasă introducere pentru o nuntă vintage sau pentru o nuntă elegantă. Elementul central al invitației de nuntă este bunul gust, cel care dă tonul la voia bună.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment