Wednesday, April 27, 2016

Invitații de nuntă cu lăcrimioare

Salve :)

Mai, zâna miresmelor, așa am putea numi ultima lună a primăverii . Ce spuneți? O explozie de izuri care îți inundă simțurile și ne încarcă de energie și pofta de a face lucruri minunate. Mici și delicate, prinse în buchețele, lăcrimoarele ne întâmpină la colț de stradă sau în piețe. Parfumul lor ne îmbie să le luăm acasă unde să ne dezmierde cu prezența lor. Minunate flori! Invitațiile de nuntă cu lăcrimioare le-am creat inspirați de frumusețea acestor splendide flori de primavară. Primăvara, poate fi anotimpul sau tema nunții voastre iar invitațiile de nuntă să fie introducerea perfectă pentru o nuntă cu stil.

Invitațiile de nuntă cu lăcrimioare sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Florile sunt realizate prin tehnica quilling, fiecare floare fiind facută manual în cele mai mici detalii. Panglica de saten este elementul care dă nota de eleganță invitației de nuntă.

Fairy Spring

Gingașele flori de lăcrimioare sunt puse în valoare de conturul format din modele dantelate în relif.


Panglica de saten legată într-o fundă rafinată  dă o notă de farmec invitației de nuntă. Culoarea verde a panglicii pune în valoare originaliatea invitației de nuntă.


O combinație inspirată de culori, alb și verde, care surprind prospețimea și puritatea într-o metaforă, transpusă într-o invitație de nuntă cu note parfumate de primavară.


Nuanța verde și puțin sidefată a cartonului conturează perfect lăcrimioarele stilizate. Un contrast fin de culori care definește o invitație de nuntă de efect.


Invitațiile de nuntă cu lăcrimioare sunt pline de poezie a cărei rimă e bunul gust și rafinamentul. Invitații de nuntă create cu drag, pentru voi, cei care doriți o nuntă elegantă și cu note originale. Lăcrimioarele pot fi elementul central al unei nunți pline de parfum si voie bună.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment