Monday, March 21, 2016

Invitații de nuntă smarald

Salve :)

Verdele este natură, viață și frumos toate strânse într-o singură picatură de clorofilă . O culoare a cărei nuanțe ne inspiră și ne aduce voia bună atunci când e în jurul nostru. Splendoarea ei ne fascinează când îmbracă minunate bijuterii care-i surprind frumusețea în pietricele de smalard. Ce minunăție! Ne-am lăsat purtați de farmecul smaraldului și am creat pentru voi invitații de nuntă în nuanța acestei minunate pietre semiprețioase. O invitație de nuntă care dă tonul unei nunți plină de veselie și culoare.

Invitațiile de nuntă smarald sunt realizate manual dintr-un carton colorat de bună calitate, cu modele în relief. Panglica alba de saten este legata într-o fundă fiind elementul care definește eleganța invitației de nuntă.

Emerald

Verdele smarald și albul panglicii de saten formează un contrast delicat care conturează o invitație cu stil.


Panglica de saten albă care îmbracă mijlocul invitației este o nota vintage care ne duce cu gândul la scrisorile din timpuri apuse.


 Culoarea verde definește o invitație de nuntă originală și în ton cu toate anotimpurile.


Invitații care pot inspira o nuntă exotică sau o nuntă în mijlocul naturii. Este o introducere frumoasă pentru o temă rustică, elegantă sau vintage a nunții voastre.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment