Wednesday, March 23, 2016

Invitații de nuntă personalizate

Salve :)

Nu știm când a apărut doar că întotdeauna a fost una din piesele de efect, atât în garderoba doamnelor cât și în deocorul interioarelor. Delicată, dantela este precum o atingere. Modele diferite în culori diferite sunt o inspiratie continuă pentru creatorii de modă. Frumusețea și noblețea dantelei au fost muze și pentru creațiile noastre. Suntem bucuroși să creăm lucruri frumoase! O invitație de nuntă elegantă și de bun gust care te poartă cu gîndul într-o lume de poveste.

Invitațiile de nuntă  personalizate  sunt realizate manual dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Dantela de bumbac este piesa de finețe a invitației de nuntă.

Lace

 Modelele în relief încadrează foarte fin numele mirilor într-un oval dantelat. 


Nota vintage este subliniată de alegerea scrisului care e perfect potrivit cu conturul dantelat.


 Dantela de bumbac îmbracă delicat marginea de jos a invitaței aducând un plus de rafinament.


Culoarea roz dă invitatie de nuntă o notă romantică care aduce aminte de primele momente frumoase petrecute împreună. Ce sentiment frumos !

Contrastul fin dintre culoarea dantelei și cea a cartonului este elementul de eleganță a invitației de nuntă.



Undeva, cândva este sentimentul pe care îl trasmite aceste frumoase invitații de nuntă, acel sentiment care unește două inimi.
Dantela poate fi elementul central al unei nunți originale și de bun gust. Invitațiile de nuntă personalizate sunt cele care fac introducerea într-o lume feerică, unde personajele principale sunteți voi. 

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment