Tuesday, March 1, 2016

Invitații de nuntă cu pandativ

Salut :)

Ne fascinează și azi lumea de altădată a cavalerilor și a frumoaselor domnițe, descrisă atât de minunat de Dumas. Dueluri, intrigi, povești de dragoste sunt cele care ne-au captivat trăindu-le intens. Ce fascinați eram de acest univers! Ne place sa găsim diverse pretexte pentru a evada în acele timpuri. Ne-am lăsat inspirați de vremurile mușchetarilor și am creat o invitație de nuntă rafinată pentru o nuntă originală.

Invitațiile de nuntă cu pandativ sunt realizate manual din carton alb de bună calitate, cu modele în relief. Dantela de bumbac este nota de finețe a invitației de nuntă. Pandativul roz este aplicat pe dantela de bumbac care e linia de centru a invitației.

Camee

Dantela de bumbac împreună cu pandativul sunt cele doua elemente care definesc nota vintage a invitației de nuntă.



Profilul de damă  modelat în relief pe pandativ aduce un plus de eleganță invitației de nuntă. Nuanța de roz conturează un contrast delicat cu albul dantelei și a cartonului fin.


Alb și roz, două culori delicate care ne aduc aminte de rochiile diafane a tinerelor domnițe la primul lor bal. 



A fost odată ca niciodată, iată la ce ne-am gândit atunci când am creat acestă invitație de nuntă, la o lume de basm în care frumosul și bunul gust se contopesc într-o metafora reușită.
Invitația de nuntă este introducerea perfectă pentru un cadru romantic și plin de farmec, în care voi să fiți personajele centrale.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment