Sunday, February 14, 2016

Invitații de nuntă cu floarea soarelui

Salve :)

Ce dor ne e de vacanțele de vară petrecute la bunicii de la țara! Câmpurile de verdeață presărate cu flori se așterneau cât cuprindeai cu privirea iar liniștea naturii era străbătută, din când în când, de ciripitul păsărilor sau talanga animalelor. Un peisaj de poveste în care floarea soarelui lumina grădinile și urma drumul soarelui. Prospețimea și frumusețea naturii e un decor minunat pentru o nuntă rafinată cu note de rustic.

Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui sunt realizate manual din carton de bună calitate, cu modele în relief. Floarea este realizată prin tehnica quilling. Fiecare petală este facută manual, în cele mai mici detalii. Panglica de saten legată într-o fundă delicată dă invitației de nuntă o notă de farmec.

Fairy Sun

Prospețime, puritate și strălucire, iată o combinație de epitete și culori, care definesc o invitație de nuntă inspirată.


Frumusețea florii soarelui conturează eleganța și bunul gust a invitației de nuntă, E o floare nobilă potrivită și pentru un decor rustic.



Este fascinant efectul creat de modelul în relief împreună cu floarea soarelui! Nobil cu reflexe vintage, ne amintește de timpuri trecute cu contese, castele și trăsuri.


Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui sunt realizate, cu mult drag, pentru voi. Ne bucurăm când natura ne inspiră și se reflectă în munca noastră! Creațiile noastre sunt invitații handmade potrivite pentru o nuntă cu stil.

Invitația de nuntă cu floarea soarelui e plină de poezie fiind rima perfectă între nobil și rustic, modern și vintage. Floarea soarelui, o floare cu personalitate este cea care creează această paletă de nuanțe.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment