Sunday, March 27, 2016

Invitații de nuntă rustice

Salut :)

Un pahar de martini are o savoare aparte atunci când îl servim pe o terasa. Măslina verde scufundată în licoare îi dă aroma care o face dorită și deosebită. Un fruct mic pe  care îl găsim în meniurile mediteraniene și care ne încânta cu gustul lui. O culoare care ne-a inspirat și am realizat, cu drag pentru voi, o invitație de nuntă originală cu nuanțe mediteraniene.

Invitațiile de nuntă rustice sunt realizate manual din carton colorat de bună calitate, cu modele în relief. Sfoara de iută este elementul rustic al invitației de nuntă.

Green Olive

Nuanța aleasa aduce un plus de eleganța invitației de nuntă care împreună cu șnurul conturează o invitație cu stil.Sfoara de iută aduce un plus de autenticitate invitației de nuntă. E piesa care îmbină delicat nota vintage cu bun gust. Tonurile mediteraniene armonios îmbinate cu note vintage și rustice conturează o invitație de nuntă inspirată,

Invitațiile de nuntă rustice pot fi o introducere pentru o nuntă originală într-o locație traditională. E o o invitație care ne aduce aminte de basmele românești. Ce fascinante erau!

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment