Tuesday, January 26, 2016

Invitații de nuntă personalizate

Salut :)

Plimbările și drumețiile prin padure, indiferent de anotimp, ne relaxează si ne încarcă de energie. Ne fascinează culoarea și mareția copacilor dar si frumusețea lemnului care prinde contur în mâinile meșterilor. Inspirați de nuanțele și textura lemnului, am creat, special pentru voi, o invitație de nuntă cu personalitate. Este o invitație de nuntă handmade care da tonul unei nunți minunate.

Invitațiile de nuntă personalizate sunt realizate manual din carton de bună calitate, în două nuanțe. Fundalul este realizat din carton de culoare albă, peste care este aplicată o fâșie de carton de nuanță naturală, cu modele în relief. Șnurul colorat sau sfoara de iută sunt piesele de efect pentru o invitație inspirată.

Natural


 Șnurul portocaliu este pata de culoare care pune în valoare o invitație de nuntă rafinată.Tonurile naturale asortate perfect cu sfoara de iută pun în valoare finețea unei invitații originale.
Invitațiile de nuntă în tonuri naturale sunt perfecte pentru o nuntă originală într-o locație tradițională. Personalizarea invitațiilor de nuntă este nota distinctă care aduce un plus de autenticitate nunții voastre.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment