Monday, January 25, 2016

Invitații de nuntă cu floarea soarelui

Salut :)

Căldura și strălucirea unei zile de vară ne aduce multă bucurie și poftă de viață. Splendoarea soarelui în miniatură o gasim în gradină, unde floarea ce-i poartă numele ne încântă cu frumusețea ei. Floarea soarelui este cea care ne-a inspirat pentru invitații speciale pentru o nuntă de poveste. Floarea soarelui este un element perfect pentru o nuntă rustică, în natură.

Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui aduc farmecul verii într-o notă originală. Sunt invitații realizate manual dintr-un carton de buna calitate, cu modele în relief. Floarea este realizată, în cele mai mici detalii, prin tehnica quilling. Panglica din pânză de sac este aplicată peste carton fiind elementul de legatură dintre carton și floarea soarelui.

Vintage Sun

Eleganța invitației de nuntă este pusă în valoare de rafinamentul florii soarelui.


 Contrastul dintre floarea soarelui și nuanța cartonului dă o notă vintage invitației de nuntă. Panglica din pânză de sac este elementul rustic al invitației de nuntă cu floarea soarelui.


Invitațiile handmade cu floarea soarelui sunt inspirate de frumusețea și splendoarea verii fiind create cu multă atenție  pentru nunta voastră. Finețea și noblețea florii soarelui conturează eleganța și strălucirea unei nunți cu stil.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com


No comments:

Post a Comment