Wednesday, January 27, 2016

Invitații de nuntă cu șah

Salut :)

Alb și negru, un joc de culori, care ne duce cu gândul la șah. Tabla și piesele de șah sunt o idee excelentă pentru o nuntă tematică. Iată provocarea la care am răspuns încântați, când ne-a fost lansată pentru "Nunta la palat". O temă care ne-a stimulat creativitatea, și ne-a făcut să realizăm invitații cu care am cucerit atenția publicului, ceea ce ne-a adus multă bucurie.

Invitațiile de nuntă cu șah sunt realizate manual din carton sidefat. Imprimeul cu pătrațele negre și text vintage a fost realizat cu ștampile și tuș. În centrul invitației am așezat pe un fundal alb, doi pioni, în miniatură, realizați prin tehnica quilling, care simbolizează mirele și mireasa.

Black&White wedding invitation


Invitația de nuntă cu șah e potrivită pentru o nuntă vintage. Combinația de culori și modele pe care le-am ales aduc în prezent anii interbelici, acel sentiment nostalgic care nouă ne place să ne învăluie câteodată. 


Decorul realizat în cadrul expoziției "Nunta la Palat" ne-a încântat foarte mult, fiind unul foarte inspirat și de bun gust a reușit sa ne pună în valoare creațiile noastre: numărul de masă și place card.



Flori proaspete și mușchi verde, ne-ar face mare plăcere să petrecem ore în șir la o astfel de masă.

Invitațiile de nuntă cu șah au fost create cu mult drag, pentru voi, cei care vreți ca nunta voastră să iasă din tipar. Inspirați de jocul șahului puteți crea o poveste cu regi, regine, prinți și prințese.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com


No comments:

Post a Comment