Thursday, January 21, 2016

Invitații de nuntă cu lavandă

Salut :)

Azi, gândurile ne-au purtat spre Franța. Am avut în minte imaginea căsuțelor și a străduțelor pietruite răsfirate printre câmpurile de lavandă. Provence și lavandă, iată o temă originală și inspirată pentru nunta voastră. Invitațiile noastre handmade sunt create special pentru a face introducerea în acest tablou pitoresc.

Invitațiile de nuntă cu lavandă ne aduc aminte de rafinamentul și frumusețea zonei Provence. Sunt invitații realizate manual, dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. O panglică din pânză de sac este aplicată peste carton, realizând o combinație perfectă pentru o invitație rafinată. Elementul de finețe a invitației sunt florile naturale de lavandă, care sunt prinse cu dantelă de bumbac, conturând astfel o invitație elegantă.

Provence

Pânza de sac și dantela de bumbac pun în valoare nota originală a acestei invitații de nuntă.


Lavanda dă invitației o notă rustică, fiind perfectă pentru o nuntă câmpenească.




Invitația de nuntă cu lavandă a fost creată pentru o nuntă rafinată, de bun gust, care poate fi în mijlocul naturii sau într-un restaurant elegant. Mireasma și delicatețea lavandei au fost cele care ne-au inspirat și poate fi elementul central al nunții voastre.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment