Saturday, May 14, 2016

Invitații de nuntă cu floarea soarelui

Salut :)

"Ne-ar place pe o insulă grecească!", un gând care ne-a încolțit azi. Aroma de portocale să ne patrundă simțurile, sunetul valurilor să ne acompanieze iar peisajul pitoresc să ne încânte privirea. Culoare, sunet și aromă, iată un tablou care ne-a inspirat și am creat pentru voi, cu drag, invitații de nuntă cu note mediteraniene.

Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui sunt realizate dintr-un carton de bună calitate, cu modele în relief. Floarea soarelui este realizată prin tehnica quilling. Fiecare petală este realizată manual în cel mai mic detaliu. Panglica colorată este nota de efect a invitației de nuntă.

Orange&teal

Panglica de saten portocalie este elementul care definește o invitație de nuntă cu note exotice. O invitație de nuntă care ne aduce aminte de mirosul de citrice și frumusețea văzduhului.


Albastru și galben, mare și soare, doua piese pline de farmec care conturează o invitație de nuntă de efect.



Culoarea portocalie a cartonului scoate în evidența nota de rafinamet a unei invitații de nuntă cu accente latine.


 Floarea soarelui este elementul care conturează  nota de eleganță a invitației de nuntă.


Invitații de nuntă în culori vii care dă tonul unei nunți plină de voie bună și arome de bun gust. Cele doua variante ale invitațiilor de nuntă cu floarea soarelui sunt alegerea perfectă pentru o nuntă de vara. Nuanțe exotice care pot fi tema unei nunți inspirate într-o locație în aer liber.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!



Pentru comenzi puteți să ne sunați
Anca Milchiș
0724038281
sau să ne scrieți
zannainvitatii@gmail.com

No comments:

Post a Comment